Videografie

Bedrijfsvideo
Niets geeft de waarden en doelstelling van uw bedrijf zo goed weer als een pakkende bedrijfsvideo.
BarDo Media verzorgt het volledige proces; van planning tot uitvoering, montage en oplevering.
Vraag direct meer informatie aan via onze contactpagina. Hieronder kunt u alvast een korte impressie vinden van een van onze toonaangevende projecten.

Aftermovie/Reportage evenement
Organiseert u een mooi evenement en wilt u hier een blijvende herinnering? of beter nog, een mooie mogelijkheid om extra reclame te maken en draagvlak te creëren voor de volgend editie? Dan is het maken van een aftermovie of een reportage dé manier! BarDo Media heeft ruime ervaring in het vastleggen van evenementen. Na een paar goede meetings in de voorbereiding maken wij een mooie reportage en een spetterende aftermovie. Hieronder kunt u een impressie terugvinden van een van onze toonaangevende projecten. Vraag snel via de contactpagina naar de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Productvideo
Uw product op een unieke en pakkende manier in de markt zetten? Met een flitsende en informatieve product video bent u een heel eind op de goede weg! BarDo Media heeft diverse formats om een product met bewegend beeld vast te leggen. Of u nou op zoek bent naar een rustige, informatieve video, of een spetterende teaser, BarDo Media helpt u graag verder met het realiseren van uw audiovisuele wensen. Via onze contactpagina kunt u direct meer informatie opvragen!

Instructievideo
Behoeft uw dienst of product wat extra uitleg. Bespaar een hoop tijd en geld door een heldere instructievideo in te zetten als educatief middel. Het is een bewezen techniek dat men een video veel beter in zich opneemt dan geschreven tekst. Daarbij komt dat eerste lijns telefonische ondersteuning veel tijdrovender is dan de meest voorkomende vragen af te vangen in een video.
Twijfel niet en vraag direct meer informatie aan via onze contactpagina.